Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Korku: Nöral Mobilizasyon #3
AD

Korku: Nöral Mobilizasyon #3

by admin13 Eylül 2025
35 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

22 Comments

CA
can13 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynep14 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf14 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CA
can14 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

IP
ipekdemir1014 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IP
ipekdemir1014 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

BU
burak14 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

PE
pelindemir514 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

OM
omer14 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
aysepolat714 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
sevgi14 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
canyildiz414 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

GI
gizem14 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CE
cemyilmaz214 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali14 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz414 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
candogan914 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem14 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
sevgikara314 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EZ
ezgikara114 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
seda14 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EZ
ezgikara114 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.