Korku: Nöral Mobilizasyon #10
Nöral Mobilizasyon özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
16 Comments
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.