Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Korku: Nöral Mobilizasyon #10
SE

Korku: Nöral Mobilizasyon #10

by seda26 Temmuz 2025
1001 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

SE
sevgikara326 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
can26 Temmuz 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SI
sinemgenc827 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ZE
zeynepyildiz627 Temmuz 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
canyildiz427 Temmuz 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

OM
omer27 Temmuz 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

HA
hakan27 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

BU
burak27 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
candogan927 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

HA
hakan27 Temmuz 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

BU
burak27 Temmuz 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

TU
tugce27 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis27 Temmuz 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

TU
tugce27 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

YU
yusuf27 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse27 Temmuz 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.