Korku: Donör Bölge Bakımı #20
Donör Bölge Bakımı özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
19 Comments
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.