Anasayfa/Uykuda Solunum / Apne/Uyku Hijyeni/İlerleme: Uyku Hijyeni #7
SE

İlerleme: Uyku Hijyeni #7

by sevgikara329 Ağustos 2025
824 görüntülenme

Uyku Hijyeni özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
seda29 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
mehmet29 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

TU
tugce29 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
canyildiz429 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
mehmet29 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AL
ali29 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz429 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

HA
hakan29 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EC
ece29 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

TU
tugce29 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan929 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AD
admin29 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
can30 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AL
ali30 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

BU
burak30 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AL
ali30 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

KE
kerem30 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
seda30 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.