Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/İlerleme: Servikal Yastık Önerileri #19
AD

İlerleme: Servikal Yastık Önerileri #19

by admin20 Ağustos 2025
1305 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

OM
omer20 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
candogan920 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
seda20 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem20 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EL
elif20 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
aysepolat720 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
seda20 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CE
cemyilmaz220 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce20 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem20 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
candogan920 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

GI
gizem20 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

YU
yusuf20 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.