Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Saha Testleri/İlerleme: Saha Testleri #18
EL

İlerleme: Saha Testleri #18

by elif19 Ağustos 2025
1225 görüntülenme

Saha Testleri özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

14 Comments

ZE
zeynepyildiz619 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
candogan919 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
sevgi19 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf19 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EZ
ezgikara119 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

TU
tugce19 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz419 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara119 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

BU
burak19 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EC
ece19 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

TU
tugce19 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IP
ipekdemir1019 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

KE
kerem19 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
canyildiz419 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.