İlerleme: Saha Testleri #18
Saha Testleri özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
14 Comments
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.