İlerleme: Postür Düzeltme #9
Postür Düzeltme özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
11 Comments
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.