Anasayfa/Boyun Fıtığı/Postür Düzeltme/İlerleme: Postür Düzeltme #17
YU

İlerleme: Postür Düzeltme #17

by yusuf20 Ağustos 2025
878 görüntülenme

Postür Düzeltme özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

EC
ece20 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

OM
omer20 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EC
ece20 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EL
elif20 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SI
sinemgenc820 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep20 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EL
elif20 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem20 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

OM
omer20 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem20 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

PE
pelindemir520 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AY
ayse20 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EC
ece20 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.