Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/İlerleme: Nöral Mobilizasyon #20
AL

İlerleme: Nöral Mobilizasyon #20

by ali25 Ağustos 2025
1124 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

EL
elif25 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EC
ece25 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
mehmet25 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
seda25 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EL
elif25 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
ayse25 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgikara325 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

HA
hakan25 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SE
seda25 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AD
admin25 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

GI
gizem25 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem25 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SI
sinemgenc825 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
sevgi25 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
candogan925 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
candogan925 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.