Anasayfa/Uykuda Solunum / Apne/Maskeler ve Konfor/İlerleme: Maskeler ve Konfor #17
ZE

İlerleme: Maskeler ve Konfor #17

by zeynep05 Eylül 2025
1449 görüntülenme

Maskeler ve Konfor özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
sevgikara305 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

PE
pelindemir505 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

BU
burak05 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AL
ali05 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

PE
pelindemir505 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ZE
zeynepyildiz605 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
seda05 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EL
elif05 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
aysepolat705 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CE
cemyilmaz206 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz406 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

HA
hakan06 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

YU
yusuf06 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

EL
elif06 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
melis06 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
canyildiz406 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

HA
hakan06 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
ayse06 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.