Anasayfa/Uykuda Solunum / Apne/Maskeler ve Konfor/İlerleme: Maskeler ve Konfor #1
TU

İlerleme: Maskeler ve Konfor #1

by tugce31 Ağustos 2025
749 görüntülenme

Maskeler ve Konfor özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

22 Comments

ZE
zeynepyildiz631 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IP
ipekdemir1031 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
ayse31 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

YU
yusuf31 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
candogan931 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
melis31 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EZ
ezgikara131 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

GI
gizem31 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
melis31 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SI
sinemgenc831 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

HA
hakan31 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
ayse01 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

BU
burak01 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
can01 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SE
sevgi01 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

KE
kerem01 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem01 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
ayse01 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EC
ece01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
canyildiz401 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

OM
omer01 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SE
sevgikara301 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.