İlerleme: Ev Programları #6
Ev Programları özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
15 Comments
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.