Anasayfa/Bel Fıtığı/Ameliyat Kararı/İlerleme: Ameliyat Kararı #19
ZE

İlerleme: Ameliyat Kararı #19

by zeynepyildiz628 Ağustos 2025
162 görüntülenme

Ameliyat Kararı özelinde i̇lerleme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

21 Comments

HA
hakan28 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

OM
omer28 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
ayse28 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EC
ece28 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IR
irem28 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AL
ali28 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

IP
ipekdemir1028 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
mehmet28 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EZ
ezgikara128 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

PE
pelindemir528 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

YU
yusuf29 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ZE
zeynep29 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SI
sinemgenc829 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem29 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

PE
pelindemir529 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem29 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz229 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EL
elif29 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SI
sinemgenc829 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
canyildiz429 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

BU
burak29 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.