Anasayfa/Genel Sağlık Soruları/İkinci Görüş/İkinci görüş almak mantıklı mı?
EC

İkinci görüş almak mantıklı mı?

by ece01 Eylül 2025
170 görüntülenme

İkinci görüş almak mantıklı mı? hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

12 Comments

AL
ali02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
mehmet02 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
aysepolat702 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgi02 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AY
ayse02 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AY
ayse02 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

IP
ipekdemir1002 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

YU
yusuf02 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

BU
burak02 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

GI
gizem02 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
mehmet02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

KE
kerem02 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.