İkinci görüş almak mantıklı mı?
İkinci görüş almak mantıklı mı? hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?
12 Comments
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.