Anasayfa/Diz / Menisküs/Rehabilitasyon/Gerileme: Rehabilitasyon #11
SE

Gerileme: Rehabilitasyon #11

by sevgikara324 Eylül 2025
64 görüntülenme

Rehabilitasyon özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

CA
candogan924 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
sevgi24 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
mehmet24 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

PE
pelindemir524 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CE
cemyilmaz224 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AL
ali24 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SI
sinemgenc824 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

ZE
zeynep24 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SI
sinemgenc824 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

BU
burak24 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynepyildiz624 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

PE
pelindemir524 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AY
aysepolat724 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
canyildiz424 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1024 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.