Gerileme: Omega-3 ve Anti-enflamasyon #7
Omega-3 ve Anti-enflamasyon özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
14 Comments
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.