Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Gerileme: Ofis Çalışanları için İpuçları #12
TU

Gerileme: Ofis Çalışanları için İpuçları #12

by tugce24 Ağustos 2025
128 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

EZ
ezgikara124 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem24 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CE
cemyilmaz224 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
ayse24 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ME
mehmet24 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SE
sevgikara324 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgi24 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ZE
zeynepyildiz624 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
melis24 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ZE

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CE
cemyilmaz224 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
can24 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

DE
deniz24 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AD
admin25 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

HA
hakan25 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SI
sinemgenc825 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SE
seda25 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.