Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Gerileme: Manuel Terapi Deneyimleri #6
EZ

Gerileme: Manuel Terapi Deneyimleri #6

by ezgikara123 Ağustos 2025
157 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

19 Comments

CA
candogan923 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
candogan923 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
sevgikara323 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

BU
burak23 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IR
irem23 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

BU
burak23 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

IP
ipekdemir1023 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz423 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

GI
gizem23 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AL
ali23 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep24 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
mehmet24 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
mehmet24 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

OM
omer24 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
sevgikara324 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

OM
omer24 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

BU
burak24 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
can24 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ZE
zeynepyildiz624 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.