Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Gerileme: Manuel Terapi Deneyimleri #1
AD

Gerileme: Manuel Terapi Deneyimleri #1

by admin05 Eylül 2025
293 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

12 Comments

EL
elif06 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

TU
tugce06 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

YU
yusuf06 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EL
elif06 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
canyildiz406 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

BU
burak06 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ZE
zeynep06 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

TU
tugce06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
can06 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EZ
ezgikara106 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

TU
tugce06 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem06 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.