Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Koordinasyon/Propriyosepsiyon/Gerileme: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #10
ZE

Gerileme: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #10

by zeynepyildiz631 Ağustos 2025
208 görüntülenme

Koordinasyon/Propriyosepsiyon özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

AY
aysepolat731 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

KE
kerem01 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

BU
burak01 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan901 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf01 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

OM
omer01 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CE
cemyilmaz201 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EL
elif01 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EC
ece01 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AY
aysepolat701 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

YU
yusuf01 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce01 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

PE
pelindemir501 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.