Anasayfa/Boyun Fıtığı/Baş Ağrısı İlişkisi/Gerileme: Baş Ağrısı İlişkisi #20
ME

Gerileme: Baş Ağrısı İlişkisi #20

by melis13 Eylül 2025
49 görüntülenme

Baş Ağrısı İlişkisi özelinde gerileme başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

TU
tugce13 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
sevgikara313 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynepyildiz613 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IR
irem13 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

KE
kerem13 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AD
admin13 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EZ
ezgikara113 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem13 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CE
cemyilmaz213 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AL
ali13 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynep13 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SI
sinemgenc813 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

KE
kerem13 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir513 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz413 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.