Anasayfa/Fizyoterapi Genel/Ev Programları/Ev programı pdf paylaşımı
KE

Ev programı pdf paylaşımı

by kerem03 Eylül 2025
1181 görüntülenme

Ev programı pdf paylaşımı hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

18 Comments

GI
gizem03 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
mehmet03 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IR
irem03 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
candogan903 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

GI
gizem03 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
ayse03 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ZE
zeynep03 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
ayse03 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

IR
irem03 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz403 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
sevgi03 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

AY
aysepolat703 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
aysepolat703 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

OM
omer03 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
mehmet03 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ZE
zeynepyildiz603 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

IR
irem03 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

TU
tugce03 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.