Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Ekipman: Servikal Yastık Önerileri #7
SI

Ekipman: Servikal Yastık Önerileri #7

by sinemgenc828 Temmuz 2025
281 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde ekipman başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

CA
candogan928 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ZE
zeynep28 Temmuz 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem28 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

KE
kerem28 Temmuz 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
candogan928 Temmuz 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EZ
ezgikara128 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
sevgikara328 Temmuz 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

OM
omer28 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

OM
omer28 Temmuz 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
melis28 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AY
ayse28 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

PE
pelindemir528 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EZ
ezgikara128 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.