Ekipman: Saha Testleri #7
Saha Testleri özelinde ekipman başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
17 Comments
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.