Anasayfa/Diz / Menisküs/Rehabilitasyon/Ekipman: Rehabilitasyon #10
TU

Ekipman: Rehabilitasyon #10

by tugce28 Ağustos 2025
1232 görüntülenme

Rehabilitasyon özelinde ekipman başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

AY
aysepolat728 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AL
ali28 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

IR
irem28 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CE
cemyilmaz228 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

YU
yusuf28 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
mehmet28 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgi28 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AD
admin28 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CE
cemyilmaz228 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

OM
omer28 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SI
sinemgenc828 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

YU
yusuf28 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

ME
mehmet28 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

DE
deniz28 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynepyildiz628 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

EL
elif28 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.