Anasayfa/Boyun Fıtığı/Baş Ağrısı İlişkisi/Ekipman: Baş Ağrısı İlişkisi #2
AL

Ekipman: Baş Ağrısı İlişkisi #2

by ali06 Eylül 2025
628 görüntülenme

Baş Ağrısı İlişkisi özelinde ekipman başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

ME
melis06 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

HA
hakan06 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CA
can06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AY
aysepolat706 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EL
elif06 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EC
ece06 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

BU
burak06 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SE
sevgikara306 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
can06 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
canyildiz406 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

KE
kerem06 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EL
elif06 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
candogan906 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

KE
kerem06 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir506 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

TU
tugce06 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.