Ekipman: Baş Ağrısı İlişkisi #11
Baş Ağrısı İlişkisi özelinde ekipman başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
14 Comments
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.