Anasayfa/Uykuda Solunum / Apne/Uyku Hijyeni/Egzersiz: Uyku Hijyeni #4
EZ

Egzersiz: Uyku Hijyeni #4

by ezgikara109 Ağustos 2025
50 görüntülenme

Uyku Hijyeni özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

14 Comments

IP
ipekdemir1009 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CE
cemyilmaz210 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

OM
omer10 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

OM
omer10 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

YU
yusuf10 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
seda10 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CE

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AL
ali10 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CA
canyildiz410 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
can10 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CE

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

GI
gizem10 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

DE
deniz10 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

BU
burak10 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.