Egzersiz: Uyku Hijyeni #4
Uyku Hijyeni özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
14 Comments
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.