Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Saha Testleri/Egzersiz: Saha Testleri #9
AD

Egzersiz: Saha Testleri #9

by admin14 Ağustos 2025
903 görüntülenme

Saha Testleri özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

BU
burak14 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

HA
hakan14 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

GI
gizem14 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

GI
gizem14 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

TU
tugce14 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

BU
burak14 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

KE
kerem14 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
can14 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ZE
zeynepyildiz614 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

GI
gizem14 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz414 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

BU
burak14 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynepyildiz614 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

GI
gizem14 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara115 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.