Egzersiz: Psikolojik Hazırlık #17
Psikolojik Hazırlık özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
16 Comments
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.