Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Egzersiz: Psikolojik Hazırlık #13
CE

Egzersiz: Psikolojik Hazırlık #13

by cemyilmaz210 Ağustos 2025
677 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

12 Comments

IP
ipekdemir1010 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

TU
tugce10 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ZE
zeynepyildiz610 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ZE
zeynep10 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EC
ece10 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara310 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

TU
tugce10 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
sevgikara310 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

KE
kerem10 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

PE
pelindemir510 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

HA
hakan10 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
ayse10 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.