Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Egzersiz: Psikolojik Hazırlık #1
SI

Egzersiz: Psikolojik Hazırlık #1

by sinemgenc803 Ağustos 2025
502 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

AY
ayse03 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EZ
ezgikara104 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EZ
ezgikara104 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

BU
burak04 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

IP
ipekdemir1004 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

GI
gizem04 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan904 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1004 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SE
seda04 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AD
admin04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

HA
hakan04 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CE
cemyilmaz204 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgikara304 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

KE
kerem04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.