Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Egzersiz: Nöral Mobilizasyon #11
CA

Egzersiz: Nöral Mobilizasyon #11

by candogan905 Ağustos 2025
121 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

EL
elif05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem05 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

PE
pelindemir505 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

AD
admin05 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc805 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ME
melis05 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz405 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ZE
zeynep05 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
melis05 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

BU
burak05 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

DE
deniz05 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AL
ali05 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CE
cemyilmaz205 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.