Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Egzersiz: Manuel Terapi Deneyimleri #7
IP

Egzersiz: Manuel Terapi Deneyimleri #7

by ipekdemir1019 Ağustos 2025
581 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde egzersiz başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

20 Comments

PE
pelindemir519 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EZ
ezgikara119 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

GI
gizem19 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EZ
ezgikara119 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AL
ali19 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EZ
ezgikara119 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AY
aysepolat719 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

KE
kerem20 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

DE
deniz20 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

YU
yusuf20 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

PE
pelindemir520 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EL
elif20 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

KE
kerem20 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EC
ece20 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

YU
yusuf20 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AD
admin20 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
aysepolat720 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynepyildiz620 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

BU
burak20 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
melis20 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.