Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Deneyim: Servikal Yastık Önerileri #5
OM

Deneyim: Servikal Yastık Önerileri #5

by omer13 Ağustos 2025
1068 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

12 Comments

CA
canyildiz413 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AL
ali13 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

TU
tugce13 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
can13 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz413 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SI
sinemgenc813 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
ayse13 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

HA
hakan13 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
candogan913 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

GI
gizem13 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
canyildiz414 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem14 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.