Deneyim: Servikal Yastık Önerileri #5
Servikal Yastık Önerileri özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
12 Comments
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.