Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Deneyim: Servikal Yastık Önerileri #18
KE

Deneyim: Servikal Yastık Önerileri #18

by kerem08 Ağustos 2025
1132 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

EC
ece08 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

DE
deniz08 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EZ
ezgikara108 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

BU
burak08 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
candogan908 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EL
elif08 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

GI
gizem08 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
can08 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
can08 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
mehmet09 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SI
sinemgenc809 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
sevgi09 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IP
ipekdemir1009 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EC
ece09 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgi09 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce09 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

BU
burak09 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.