ZE

Deneyim: Saha Testleri #1

by zeynep26 Ağustos 2025
138 görüntülenme

Saha Testleri özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

CA
candogan926 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AD
admin26 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CE
cemyilmaz226 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CE
cemyilmaz226 Ağustos 2025

AD
admin26 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
can26 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
ayse26 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EL
elif26 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

BU
burak26 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
can26 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf27 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AL
ali27 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis27 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgi27 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
melis27 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
candogan927 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgi27 Ağustos 2025