Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Deneyim: Psikolojik Hazırlık #2
SI

Deneyim: Psikolojik Hazırlık #2

by sinemgenc807 Ağustos 2025
580 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

21 Comments

HA
hakan07 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
candogan907 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
ayse07 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

DE
deniz07 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgi07 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

BU
burak07 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

OM
omer07 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
can07 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
seda07 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
candogan907 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EL
elif07 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

OM
omer07 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
candogan907 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

SE
sevgi07 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

PE
pelindemir508 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ME
melis08 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ZE
zeynepyildiz608 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
mehmet08 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgi08 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz408 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ZE
zeynep08 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.