Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Deneyim: Nöral Mobilizasyon #18
IP

Deneyim: Nöral Mobilizasyon #18

by ipekdemir1026 Temmuz 2025
1248 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

22 Comments

AL
ali26 Temmuz 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
candogan926 Temmuz 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
sevgi26 Temmuz 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

PE
pelindemir527 Temmuz 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

DE
deniz27 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
aysepolat727 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AL
ali27 Temmuz 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EC
ece27 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EZ
ezgikara127 Temmuz 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara327 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ZE
zeynepyildiz627 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse27 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
candogan927 Temmuz 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AY
aysepolat727 Temmuz 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynepyildiz627 Temmuz 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep27 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

GI
gizem27 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
candogan927 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

OM
omer27 Temmuz 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EZ
ezgikara127 Temmuz 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IR
irem27 Temmuz 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

YU
yusuf27 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.