Anasayfa/Boyun Fıtığı/Baş Ağrısı İlişkisi/Deneyim: Baş Ağrısı İlişkisi #7
IP

Deneyim: Baş Ağrısı İlişkisi #7

by ipekdemir1028 Ağustos 2025
202 görüntülenme

Baş Ağrısı İlişkisi özelinde deneyim başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

22 Comments

AL
ali28 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EZ
ezgikara128 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

TU
tugce28 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali28 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse28 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
aysepolat728 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AL
ali28 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

YU
yusuf28 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

GI
gizem28 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
seda28 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CE
cemyilmaz228 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

TU
tugce28 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EZ
ezgikara128 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AD
admin28 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali29 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ZE
zeynep29 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

YU
yusuf29 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz29 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EC
ece29 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

KE
kerem29 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali29 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SI
sinemgenc829 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.