Cerrahi sonrası quad aktivasyonu
Cerrahi sonrası quad aktivasyonu hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Koşuya dönüş için plan yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
22 Comments
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.