Anasayfa/Bel Fıtığı/McKenzie Egzersizleri/Bel fıtığında McKenzie işe yarar mı?
ZE

Bel fıtığında McKenzie işe yarar mı?

by zeynep18 Eylül 2025
1166 görüntülenme

Bel fıtığında McKenzie işe yarar mı? hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

13 Comments

EZ
ezgikara118 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse18 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

BU
burak18 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

IP
ipekdemir1018 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz218 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EZ
ezgikara118 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EL
elif18 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
candogan919 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
candogan919 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
melis19 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

GI
gizem19 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
sevgi19 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EL
elif19 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.