Anasayfa/Ayak Bileği / Aşil/Eksantrik Aşil Programı/Aşil tendiniti için eksantrik program
CA

Aşil tendiniti için eksantrik program

by can25 Eylül 2025
1087 görüntülenme

Aşil tendiniti için eksantrik program hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

14 Comments

TU
tugce25 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgikara325 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

PE
pelindemir525 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

KE
kerem25 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
seda25 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

ZE
zeynepyildiz625 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EL
elif25 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis25 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
melis25 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

YU
yusuf25 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EC
ece26 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EL
elif26 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CE
cemyilmaz226 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

YU
yusuf26 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.