Aşil tendiniti için eksantrik program
Aşil tendiniti için eksantrik program hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?
14 Comments
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.